Πώς να δείτε ποιος σας έκανε Unfollow στο Instagram: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα

Δημιουργήθηκε 10 Σεπτεμβρίου, 2024
unfollow στο instagram

Το Instagram έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με εκατομμύρια χρήστες να αλληλεπιδρούν καθημερινά. Είναι σύνηθες να κερδίζετε ή να χάνετε οπαδούς, αλλά το να παρακολουθείτε ποιος δεν σας ακολουθεί μπορεί να είναι δύσκολο, καθώς η πλατφόρμα δεν παρέχει μια ενσωματωμένη δυνατότητα για αυτό. Για όσους είναι περίεργοι να μάθουν πότε και ποιος αποφασίζει να μην τους ακολουθήσει, υπάρχουν τρόποι να αποκαλύψετε αυτές τις πληροφορίες με μη αυτόματο τρόπο ή μέσω εφαρμογών τρίτων. Είτε είστε απλός χρήστης είτε επωνυμία που παρακολουθεί την αφοσίωση σας, δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθείτε αποτελεσματικά ποιος σας έχει κάνει unfollow στο Instagram.

Ελέγξτε τη λίστα ακολούθων σας με μη αυτόματο τρόπο

Η απλούστερη και πιο απλή μέθοδος για να δείτε ποιος σας έκανε unfollow είναι να ελέγχετε με μη αυτόματο τρόπο τη λίστα ακολούθων σας. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε:

Βήμα 1 : Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και μεταβείτε στο προφίλ σας.
Βήμα 2 : Πατήστε στον αριθμό των ακολούθων σας.
Βήμα 3 : Στη γραμμή αναζήτησης, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη του ατόμου που υποπτεύεστε ότι σας έχει διακόψει την παρακολούθηση.
Βήμα 4 : Εάν το όνομά τους δεν εμφανίζεται στη λίστα των ακολούθων σας, σας έχουν κάνει unfollow.

Χρησιμοποιήστε τις Ειδοποιήσεις Instagram

Οι εγγενείς ειδοποιήσεις του Instagram μπορούν να σας δώσουν πληροφορίες για το πότε κάποιος σας ακολουθεί, αλλά δεν σας ειδοποιεί όταν κάποιος σας κάνει unfollow. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για την παρακολούθηση πιθανών μη ακολούθων:

Βήμα 1 : Ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις για το Instagram για να ενημερώνεστε για το ποιοι σας ακολουθούν.
Βήμα 2 : Κρατήστε μια νοητική ή γραπτή σημείωση των πρόσφατων ακολούθων.
Βήμα 3 : Εάν παρατηρήσετε πτώση στον αριθμό των ακολούθων σας, αλλά δεν θυμάστε να μην ακολουθείτε κανέναν εσείς οι ίδιοι, ελέγξτε αν οι πρόσφατοι ακόλουθοι εξακολουθούν να βρίσκονται στη λίστα σας.

Εφαρμογές τρίτων για παρακολούθηση μη ακολούθων

Υπάρχουν εφαρμογές τρίτων που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε ποιος δεν σας ακολουθεί στο Instagram. Αυτές οι εφαρμογές παρέχουν συχνά πρόσθετα αναλυτικά στοιχεία για τον λογαριασμό σας στο Instagram. Μερικές δημοφιλείς επιλογές περιλαμβάνουν:

Βήμα 1 : Πραγματοποιήστε λήψη μιας εφαρμογής όπως " Ακόλουθοι και μη ακολούθοι " " FollowMeter " ή " Ακολουθητές ακολούθων ".
Βήμα 2 : Συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας στο Instagram (βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή είναι ασφαλής και αξιόπιστη).
Βήμα 3 : Επιτρέψτε στην εφαρμογή να αναλύει τον λογαριασμό σας και να ελέγχει τους ακόλουθούς σας.
Βήμα 4 : Μεταβείτε στην ενότητα " Κατάργηση παρακολούθησης " για να δείτε ποιος σας έκλεισε πρόσφατα.

Παρακολουθήστε τον αριθμό των ακολούθων σας με την πάροδο του χρόνου

Για όσους επιθυμούν να παρακολουθούν τα unfollowers για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, η παρακολούθηση του αριθμού των ακολούθων σας μπορεί να είναι χρήσιμη. Δείτε πώς:

Βήμα 1 : Ελέγχετε τακτικά και καταγράφετε τον αριθμό των ακολούθων σας.
Βήμα 2 : Συγκρίνετε τον αριθμό των ακολούθων σας από μέρα σε μέρα ή από εβδομάδα σε εβδομάδα.
Βήμα 3 : Εάν παρατηρήσετε σημαντική πτώση, μπορείτε να διερευνήσετε ποιος λείπει συγκρίνοντας τη λίστα των ακολούθων σας με την πάροδο του χρόνου.

Σύναψη

Αν και το Instagram δεν δείχνει απευθείας ποιος σας έκανε unfollow, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το μάθετε. Είτε προτιμάτε τη μη αυτόματη προσέγγιση είτε χρησιμοποιείτε εφαρμογές τρίτων, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τον λογαριασμό σας για να κατανοήσετε καλύτερα το κοινό σας. Να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε εξωτερικά εργαλεία και να δίνετε πάντα προτεραιότητα στην ασφάλεια του λογαριασμού σας.

άτομα που βγαίνουν από το τηλέφωνο

Όχι, το Instagram δεν στέλνει ειδοποιήσεις όταν κάποιος σας κάνει unfollow. Πρέπει να ελέγξετε με μη αυτόματο τρόπο τη λίστα των ακολούθων σας ή να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή τρίτου μέρους για παρακολούθηση.

Ορισμένες εφαρμογές τρίτων είναι αξιόπιστες και ασφαλείς, αλλά άλλες μπορεί να εγκυμονούν κινδύνους για την ασφάλεια. Να ελέγχετε πάντα τις κριτικές, να βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή έχει μια σταθερή πολιτική απορρήτου και να είστε προσεκτικοί όταν παρέχετε διαπιστευτήρια σύνδεσης.

Ναι, μπορείτε να παρακολουθείτε μη ακολούθους με μη αυτόματο τρόπο ελέγχοντας τη λίστα των ακολούθων σας τακτικά και συγκρίνοντάς την με προηγούμενους ακολούθους. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι χρονοβόρο, ειδικά για λογαριασμούς με πολλούς ακόλουθους.